Кава ідеально підходить для приготування ристретто, еспресо. Кава Blaser Java Katakan – моносорт, промита робуста, яка оцінюється за найсуворішими критеріями якості на держпідприємстві PTPN XII, на о. Ява. Завдяки вологому способу обробки цей сорт характеризується дуже насиченим, але м’яким смаком і багатою палітрою ароматів. Зерна належать до класу Speciality – це практично єдина робуста, яка відповідає цим стандартам якості.
Обсмаження:
Французька (темна)
Смак:
Відмінний баланс солоду і бархатистої гіркоти з ледь помітною кислинкою.
Аромат:
Яскраво відчутний аромат горіха, кунжуту, солоду, лакриці. Менш помітний запах землі, а також ніжний аромат коньяку. У порівнянні з іншими сортами робусти, ця кава має насичений, міцний і сильний смак.
Обладнання:
Ідеально підходить для приготування на традиційних і автоматичних еспресо-кавоварках. Температура заварювання не повинна перевищувати 91°С