До уваги любителів капучино представляється: завдяки революційній технології приготування дрібної пористої піни за допомогою насадки Jura можна приготувати дрібнопористу молочну піну, що довго зберігає свою консистенцію. Для цього молоко спочатку всмоктується, нагрівається, а потім спінюється в багатокамерній системі за допомогою повітря. Дизайн насадки для приготування дрібної пористої піни витриманий в елегантному стилі Jura з чіткими лініями.
Обсяг поставки:
1x насадка для тонкої піни JURA (EA)
1x забірний шланг із з’єднанням для молока
1x повітрозабірна насадка
3x носик для молока
1x засіб для очищення молочної системи (мікрогранули), флакон 30г
1x інструкція
Революційна технологія для приготування дрібнопористої піни, що довго зберігає свою консистенцію.
Простий та елегантний дизайн.
Тепер зі змінним дозатором молока для ефективного очищення та оптимальної гігієни.