Скляний графін для молока 0.5л JURA Milk Сarafe EA


Елегантний, практичний, гігієнічний Графін для молока стильно доповнює повністю автоматичні кавомашини JURA і є незамінним, для приготування кави з молоком. Завдяки рифленій структурі поверхні графін для молока справді привертає увагу, а його текстура забезпечує надійне тримання в руках. Він також демонструє свою функціональну та естетичну сторону під час наповнення завдяки кришці з поворотною кришкою. Завдяки двом змінним силіконовим адаптерам, графін для молока пропонує практичне та безпомилкове маркування альтернатив молока та завдяки своєму розміру, підходить до будь-якого холодильника.


2670 
  • Бренд: JURA
  • Артикул: 24313

Детальніше


Керівництво з експлуатаціі графіну JURA Milk Carafe (EA).pdf


Надзвичайно практичний

Витончена кришка надає графіну для молока практичності. Вона виготовлена з полірованої нержавіючої сталі та є поворотною, що забезпечує легке та гігієнічне наповнення молока або молочних альтернатив.


Високоякісне скло

Виготовлений з боросилікатного скла, графін для молока витримує коливання температури та подряпини. Підходить для гігієнічного миття в посудомийній машині, захищає молоко та молочні замінники від запахів і зберігає їх свіжими. Завдяки товстій основі графін стійкий і надійний та виглядає особливо елегантно завдяки своїй рифленій структурі поверхні.


Підходить для будь-якого альтернативного молока

Коров'яче молоко чи вівсяний напій? Завдяки силіконовим адаптерам, що входять у комплект, Ви можете зробити вміст графіну для молока безпомилково зрозумілим: у білому та чорному кольорах, без місця для плутанини, стильно та практично.


Красиво елегантний

У дизайні JURA графін для молока вражає своїм прохолодним скандинавським шармом. Прозорий і чистий у своїй естетиці, він залишається вірним своїм функціям і стає щоденним і елегантним кухонним аксесуаром.