JURA Claris Pro Smart Maxi water filter


Coffee consists of 98% water. Therefore, the main factor in obtaining the perfect taste of a coffee drink is its high quality. With Claris Pro Smart Maxi, JURA is revolutionizing the field of water filtration. For the first time, it is the automatic coffee machine that continuously interacts with the filter thanks to the modern technology of radio-frequency identification (RFID, Radio-frequency Identification). It detects the presence of a filter and automatically activates the corresponding mode. In the process of operation, the coffee machine collects information about the use of the filter and reports about it when its resource is exhausted. As a result, it is not only easier to change the filter, but also the efficiency of the Claris Pro Smart Maxi filter is used perfectly


3660 
  • Brand: JURA
  • Article: 24146

Read more


* Фільтр Claris Pro Smart Maxi був розроблений для наступних автоматичних кавомашин з інтелектуальною системою подачі води (Intelligent Water System, I.W.S.®)

  • GIGA X8
  • GIGA X3
  • X10
  • X8
  • X6

Пропускна здатність фільтра

Фільтр Claris ідеально очищає воду для отримання високоякісних кавових напоїв.

Ресурс змінного фільтра залежить від ступеня жорсткості води:

  • при 1-10 ° dH: до 750 л
  • при 11-12 ° dH: до 600 л
  • при 13-15 ° dH: до 450 л
  • при 16-20 ° dH: до 300 л
  • при 21-25 ° dH: до 240 л
  • при 26-30 ° dH: до 200 л


Завжди ідеальний смак кави завдяки гігієнічності, сертифікованій TÜV

Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кавомашин, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність і чистоту всіх автоматичних кавомашин JURA

Вапняні відкладення солей: причина зміни смаку та несправностей

При нагріванні води утворюються вапняні відкладення. Звуження ліній в результаті утворення вапняних відкладень солей призводить не тільки до збільшення часу нагріву і, як наслідок, підвищення витрати електроенергії, а й ризику повного виходу з ладу кавомашини. Однак вапняні відкладення солей не тільки можуть пошкодити кавомашину, але й погіршити смак кави. Хоча в незначних кількостях вапно є важливою смаковою речовиною, надто високий вміст приводить до появи стороннього присмаку у води і перешкоджає оптимальному розкриттю аромату кави, у тому числі через перепади температури води.

Claris залишає видалення вапняних відкладень солей у минулому

Правильна вода є визначальним чинником смаку, оскільки кава на 98% складається із води. Однак у багатьох місцях поряд із кальцієм, мінералами та фторидами у свіжій воді також містяться свинець, мідь, алюміній та хлор. Фільтр Claris, встановлений безпосередньо в бункері для води, очищає її при кожному процесі приготування напою. При цьому шкідливі речовини повністю виводяться, а важливі фториди зберігаються і при розкритті аромату є основними смаковими речовинами. Оптимальний склад води гарантує приємні смакові відчуття будь-якого кавового напою. Завдяки фільтру Claris видалення вапняних відкладень солей не потрібно.